Stappenplan

Een kickstart introductie

We zullen de kennismaking starten met een strategische sessie om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor kunnen wij in combinatie met onze jarenlange marketing automation ervaring, jullie behoefte en uitdagingen in kaart brengen.

blank

Koppel je business

Wij zullen de leiding nemen om de datakoppelingen zo goed mogelijk te intergeren. Na de kennismaking weten wij waar de behoeftes liggen en hiermee kunnen we een goed overzicht maken welke data benodigd is voor succesvolle marketing automation.
blank

Automation campagnes

Als het (data) skelet staat dan is het tijd om geld te gaan verdienen. Hiermee zullen wij samen kijken waar de behoeftes liggen om campagnes te automatiseren.

blank

Conversie optimalisatie

Alles leuk, lief en aardig als de eerste opzet van de campagne eenmaal live staat, dan begint het echte werk pas echt. Op basis van de rapportages zullen we gaan optimaliseren.
blank

24/7 bereikbaar

Lukt het even niet of wil je dat wij het voor jou controleren? Bel ons dan direct en wij zullen je telefonisch ondersteunen.

blank

Klaar voor de volgende stap?

Staan alle campagnes? Dan inspireren wij jullie graag om nog betere/meer campagnes uit de grond te stampen.
blank

Samen één team

De kracht van samenwerken is dat je elkaars sterke kwaliteiten benut. Hierdoor zullen wij de adviserende rol op ons nemen indien daar behoefte aan is.

Neem contact op om zo snel mogelijk te starten!

033 - 7211311

Adres Celzusterenstraat 3, 3811 JN Amersfoort

Email info@mandad.nl

popup.png

Stay Updated !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.