Service design

Wil jij ook herkenbare content versturen naar je klanten, zodat zij meteen weten: “Ah! Dat is van …”? Zo’n e-mail-template maken we in een handomdraai voor je in je eigen huisstijl. Zeg maar hoe je het hebben wilt. We letten op de vorm van de buttons of voegen een afbeelding over de volledige breedte toe. Met dit UX-design zorgen we ervoor dat de gebruikerservaring van je klanten zo goed mogelijk is. De volgende stap in e-mailmarketing zet je door je e-mails te personaliseren. Ook daar is een e-mailtemplate heel handig voor. Wij maken in een mum van tijd voor jou een e-mail-template, waarbij jouw content automatisch wordt ingevuld op basis van de voorkeuren van de ontvanger van de e-mail: jouw klant. Als je meerdere merken (brands) voert, lijkt dat misschien ingewikkeld, maar dat is het niet voor ons. Je kunt met één e-mail-template met meerdere merken werken. Per merk richten we een aparte huisstijl in, terwijl de basis van de e-mail-template dezelfde blijft voor alle merken.

Waarom een e-mail template?

  • Volledig conform huisstijl
  • Darkmode proof
  • Elk lettertype is mogelijk, fallback indien niet ondersteund (bijv Outlook.)
  • Volledige ondersteuning van de meest gebruikte e-mailclients
  • Met 1 klik mogelijk om van de taal te switchen
  • Nooit meer handmatig standaard url’s invullen
  • Interactieve objecten makkelijk toepasbaar

Interactieve objecten

Met een Image Gallery, Slider of Carrousel object kun je meerdere afbeeldingen in je e-mail tonen doordat de verschillende afbeeldingen automatisch voorbij glijden. Het voordeel hiervan is dat je e-mail niet extreem lang wordt en daardoor goed leesbaar blijft. De Image Gallery, Slider en Carrousel worden niet in alle e-mailclients ondersteunt, voor de clients waar het niet in ondersteund wordt zullen we een fallback instellen.

video

Video

Wist je dat het opnemen van een video in je e-mail kan leiden tot een verhoging van je CTR met wel 8%. Dit zou voor iedere marketeer een goeie reden moeten zijn om een video object toe te voegen aan het template.

hamburger menu

Hamburger menu

Menu’s worden vaak weergegeven als een horizontale balk met alle links op een rij. Op mobiel is dit moeilijk te lezen en daarom kan je de links onder elkaar tonen, maar dat betekend wel dat de bovenkant van je mail alleen maar uit links bestaat. Dit is eventueel op te lossen met een hamburger.

Tooltip

Tool tip

De tooltip kan een zeer nuttig element en interactief object zijn voor het tonen van extra content zonder dat het ten koste gaat van de lengte van de e-mail.

Parallax

Parallax

Met het Parallax (scroll) effect zorg je ervoor de lezer de 8 seconde regel ruimschoots zal overtreffen.

Timer

Urgentie toevoegen aan je e-mail om je conversie te verhogen? Dit kan door een countdown timer toe te voegen aan je template, hiermee prikkel je de klant om actie te ondernemen.

Product Gallery

De product gallery is ideaal om meerdere producten te tonen die o.a. in meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Succesverhalen van onze klanten

Elke klant heeft een eigen vraag of opdracht, die we persoonlijk benaderen. Elke klant motiveert ons het beste te leveren. Als je twijfelt, lees dan dit:

DokterOnline

Dokteronline

Ik werk inmiddels al een jaar intensief samen met Mandad om ons e-mailkanaal te verbeteren en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Het contact en de terugkoppeling zijn altijd snel en ze hebben veel technische kennis waardoor hun antwoorden ook volledig zijn. Ze denken graag mee of hetgeen dat je wilt nog efficiënter kan voor de beste resultaten. Wat voor mij het grootste verschil is met Mandad en andere bureaus waarmee ik heb gewerkt is dat je het gevoel hebt van een extra collega.

Manou - Senior E-mailmarketeer

Semwerkt

Semwerkt

Voor een gezamenlijke klant zijn MandAd e-mailmarketing en Semwerkt de samenwerking aangegaan, welke heel erg fijn en soepel verloopt. We maken duidelijke afspraken en de communicatie is altijd helder. In onze wekelijkse meetings spreken we alle actiepunten door, zodat we continu scherp blijven en op de hoogte zijn van elkaar. Dit leidt tot mooie resultaten

Melissa - Team Lead SEO

Livis

Livis

Wij werken inmiddels ruim 2 jaar met Mandad e-mailmarketing. In deze tijd hebben wij een fijne werkrelatie opgebouwd.
De samenwerking voelt als die met je directe collega’s. Naast dat ze afspraken nakomen, zetten ze extra stappen door mee te denken en aan te vullen waar nodig, wat het hele werkproces ten goede komt!

Simone - COO

Longfonds

Longfonds

Mandad e-mailmarkting denkt graag mee in de projecten en zoeken goed de balans tussen de ‘moetjes’ en de ‘nice-to-haves’. Ze zijn flexibel in hun inzet, denken in oplossingen en kunnen bijspringen wanneer er extra capaciteit vanuit onze organisatie nodig is. Geen klus is te groot of te klein voor ze. Door hun persoonlijke benadering in de communicatie en het snel kunnen schakelen heb ik in MandAd e-mailmarketing een betrouwbare partner gevonden in de ondersteuning in onze e-mailmarketing. 

Mark - Online marketeer

500+ projecten voor partners en opdrachtgevers

EagleScience
Ronald McDonald Kinderfonds
Livis
BrandNewDay
CameraNU
Longfonds
Vereniging-Rembrandt
UvA
HvA
Reuma Nederland
francecomfort
Impress
smnp
WorldAnimalProtection
Jantje Beton
Dierenbescherming
Laco
Vrije Academie
Veneta
naupar
Mercedes
Spieren voor Spieren
grandoptical
eyewish
KVK
ON
Topa
DokterOnline
BBT
Arvato
HU

Heb je vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Wat is emailmarketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je wilt bestaande klanten betrokken houden en je wilt nieuwe mensen bereiken en aanzetten tot actie. Je leidt ze met e-mailmarketing naar je website of zorgt bijvoorbeeld dat ze je bellen of mailen.

Met e-mailmarketing benader je een lezer persoonlijk met relevante berichten. Daardoor heeft de ontvanger niet het gevoel een doelgroep te zijn, maar het gevoel dat je persoonlijk met hen communiceert.

Potentiële klanten leren jou en je bedrijf op deze manier beter kennen en de relatie met je bestaande klanten wordt verstevigd met behulp van goed opgestelde en mooi ogende e-mails.

Voor meer info over e-mail marketing, neem contact met ons op.

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

We e-mailen wat af. Als het onderwerp uitdagend genoeg is, lees je ze graag. E-mail noemen we daarom een effectief communicatiekanaal. De kans dat je mensen bereikt met e-mail is heel groot.

Als krachtig communicatie- en marketingmiddel ben je direct in contact met je klanten of potentiële klanten en heb je de kans ze bij je organisatie te betrekken of betrokken te houden.

Wat heb je nodig om e-mailmarketing automation te implementeren?

Hiervoor bedenk je een campagneflow en tegelijkertijd bepaal je de juiste triggers.
Een trigger is een moment waarop of waarna je een e-mail verzendt. Met een campagneflow zorg je voor een regelmatige verzending van e-mails. De opvolgende e-mails kunnen relevant zijn voor elkaar, of ze kunnen naar elkaar verwijzen. Het hangt af van jouw klanten of potentiële klanten waarop je een campagneflow baseert. Hierbij kunnen wij je helpen, vraag ons gerust!

Verder heb je natuurlijk hele goede content nodig om je lezers uit te dagen en betrokken te houden. Data van je (potentiële) klanten en hun consent dat je hen mails mag sturen, zijn ook noodzakelijk. Tenslotte heb je goede marketing automation software nodig, zoals Deployteq.

Wat zijn voordelen van e-mailmarketing?

(Bijna) iedereen heeft een e-mailinbox en -adres. Je kunt dus veel mensen bereiken.

E-mail is nog altijd heel populair en de verwachting is niet dat de populariteit van e-mail snel zal afnemen voor zakelijke gebruikers.

Je kunt een e-mail op een eenvoudige manier personaliseren en aanpassen aan de ontvanger(s).

De kosten zijn laag als je een e-mail naar grote groepen verzendt. Er komen geen enveloppen, drukwerk of postzegels meer aan te pas, terwijl je met een e-mailtemplate wel een herkenbare uitstraling houdt. Je bespaart tijd en kosten. Dat wil jij ook toch?

Wat is Deployteq?

Deployteq is een krachtig en veelzijdig e-mailmarketingplatform dat jou helpt bij het ontwerpen, verzenden en analyseren van effectieve e-mailcampagnes. Met Deployteq kun je gepersonaliseerde en gerichte e-mails verzenden om klantbetrokkenheid en conversies te stimuleren en je merkbekendheid te vergroten.