Over MandAd e-mailmarketing

MandAd e-mailmarketing is een jong en dynamisch e-mailmarketingbureau uit Amersfoort. Met onze kennis ondersteunen wij bedrijven bij het maken van de volgende stap in e-mailmarketing. Van het bouwen van e-mail templates tot het bedenken van de meest uitgebreide marketing automation campagnes, wij kunnen je helpen. Bij MandAd e-mailmarketing heb je korte lijntjes en schakel je direct met de uitvoerende personen. Je hebt daarom niet te maken met overhead kosten.

Waarom kiezen klanten voor ons:

Tevreden klanten zijn onze beste verkopers en daarom sturen wij altijd op resultaatgerichte projecten voor onze klanten.

 

Bekijk hieronder ook de gemiddelde open ratio en CTO, die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben.

Open ratio
Klanten MandAd 34%
Benchmark 30%
CTO
Klanten MandAd 18%
Benchmark 13%
blank

Mijn naam is Sven Hagenouw, oprichter (in 2017) MandAd e-mailmarketing. Onze manier van werken is anders dan je van andere bureaus gewend bent. Wij zullen namelijk eerst vrijblijvend de klant leren kennen en de processen in kaart brengen. Daarna kunnen wij pro-actief meedenken om processen te optimaliseren. Hierdoor heeft de klant de bedrijfskennis die een werknemer zou hebben met de kennis en ervaring van een extern bureau.

Sven Hagenouw

CanopyDeploy expert

Mijn naam is Ernst Hagenouw en sinds augustus 2020 mede eigenaar van MandAd e-mailmarketing. Na 30 jaar voor meerdere marketing bureaus te hebben gewerkt heb ik dan toch besloten om samen met mijn zoon onze krachten te bundelen. Ik word erg vrolijk als ik klanten succesvol kan maken met e-mailmarketing en ik durf te zeggen dat MandAd e-mailmarketing met de ervaring en kennis die we in huis hebben ook echt het verschil kan maken.

Ernst Hagenouw

E-mailmarketing expert

blank
blank

Mijn naam is Calvin Rumawas en sinds oktober 2021 E-mail Markteer bij MandAd e-mailmarketing. Na 4,5 jaar actief bezig te zijn in de online marketing, heb ik ontdekt dat mijn hart bij e-mail marketing & marketing automation ligt. Met de kennis en ervaring kunnen wij jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen. MandAd onderscheid zich door snelle service te leveren op hoge kwaliteit.

Calvin Rumawas

e-mailmarketing expert

popup.png

Stay Updated !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.