Groeiplan

Wil je je e-mailmarketing graag uitbesteden of houd je de touwtjes liever in handen? Wij denken met je mee om jouw e-mailmarketing gemakkelijker te maken. Samen bepalen we de aanpak en waarna onze specialisten aan de slag gaan om jouw ambities te helpen verwezenlijken.

Ik wil de volgende stap zetten op het gebied van Marketing Automation

Je werkt in een wat grotere organisatie. Jullie zijn al bekend met Deployteq, maar hebben het proces niet helemaal op orde. Het kan beter, dat weet je, maar je komt tijd tekort. Er is in-house geen expert aanwezig, behalve jijzelf dan. Je hebt iemand nodig om processen en automatisering van jullie e-mailmarketing goed op poten te zetten. Iemand die de juiste kennis heeft, de verzamelde data effectief in te zetten. Omdat jullie de e-mails naar internationale klanten en lezers sturen, zoeken jullie ook naar een manier om vertaling naar meerdere talen echt goed te automatiseren. Je verliest tijd aan handmatig werk en je vindt geen tijd om de marketing automation goed op te zetten en te automatiseren. Kort samengevat: wordt het geen tijd voor een externe collega? Een Deployteq-expert die precies weet wat je nodig hebt en ook weet hoe je daar komt? Wij maken e-mailmarketing gemakkelijk voor je en we bedenken innovatieve oplossingen voor jouw onderneming. Zo levert marketing automation rust en omzet op.

Ik ben op zoek naar een nieuw marketing automation platform

Je hebt wel een technisch platform voor je e-mail automation, maar je wilt professionaliseren. Je bent er een keer mee begonnen en hebt al wat stappen gezet, maar je voelt gewoon dat het beter kan. Je vraagt je af of er geen betere tools zijn die je kunt gebruiken. En hoe zet je de verzamelde data nou goed in? Weet je ook niet helemaal zeker of de tool die je nu hebt, de data wel op de juiste manier verzamelt en opslaat? Je mist gewoon net de juiste kennis en vaardigheden om te professionaliseren. Kortom: e-mailmarketing is nu een behoorlijk ingewikkeld proces en wat zou het fijn zijn als het gemakkelijker kan. Je hebt niet zelf de kennis in huis om een goede stap vooruit te maken. Je weet niet precies waar je op moet letten en wat de mogelijkheden zijn. Je weet wel wat je wilt bereiken: meer rust, effectievere marketing en meer automatisering. Daarna is meer omzet ook fijn natuurlijk. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en wat je zelf al hebt opgezet. Als externe collega’s kijken we naar wat er ontbreekt en hoe je verder kunt professionaliseren. We laten je kennis maken met Deployteq, zodat je ziet hoe gemakkelijk e-mailmarketing kan zijn. Door te automatiseren houd je tijd over. Door gerichtere e-mails te sturen win je meer klanten.

Ik wil de volgende stap zetten op het gebied van Marketing Automation

Je stuurt als je tijd hebt een e-mail of nieuwsbrief, zonder regelmaat. Het is net wanneer je tijd hebt. De behoorlijke en tijdrovende klus om je nieuwsbrief leuk op te maken en de mailinglist te koppelen, tsja, daar kom je niet altijd aan toe. Hoe doen die andere bedrijven dat, waar jij e-mails van ontvangt? Om echt aan goede e-mailmarketing te doen, heb je een paar basics nodig. Een template bijvoorbeeld, maar ook daarbij zou je graag hulp hebben, nietwaar? Je wilt meer leren over het verzamelen en gebruiken van data. Het personaliseren van je e-mails om je klanten echt aan te spreken, dat wil jij ook! Gerichtere e-mails leveren meer op. Maar, je hebt er geen tools voor. Ook geen tijd trouwens. Je hebt gelezen dat e-mailmarketing geautomatiseerd kan worden, je weet alleen zelf niet hoe. Het zou heel handig zijn als een expert je op weg wil helpen.

Ontdek onze e-mail magic

Een kickstart introductie

We leren je graag kennen in een strategische sessie. Vertel ons jullie behoefte en uitdagingen, wij brengen onze ervaring in marketing automation mee.

Koppel je business

Datakoppelingen integreren? Dat doen wij graag voor je. Zodra we weten wat je nodig hebt, maken we een overzicht van de data die jouw marketing automation succesvol maken.

Automation campagnes

Als het fundament gelegd is met de juiste data, is het tijd om geld te verdienen. Dit gaat goed, snel en betrouwbaar door je campagnes te automatiseren.

Conversie optimalisatie

Alles leuk, lief en aardig, als de eerste opzet van de campagne eenmaal live staat, begint het echte werk pas. De rapportages uit de campagne gebruiken wij om te optimaliseren en je kansen te vergroten.

24/7 bereikbaar

Lukt iets even niet of heb je een dubbelcheck nodig? Bel of e-mail ons dan meteen. We zijn oplossingsgericht en staan voor je klaar.

Klaar voor de volgende stap?

Staan de eerste campagnes? Waarom zou je dan niet nog een campagne bedenken en klaarzetten? Als je inspiratie nodig hebt: wij zijn hier.

Samen een team

Samenwerken als een krachtig team. Wij vullen met onze expertise jouw kwaliteiten aan. Als een extra collega op afstand, adviseren we je en springen we bij als je dat nodig hebt.

Succesverhalen van onze klanten

Elke klant heeft een eigen vraag of opdracht, die we persoonlijk benaderen. Elke klant motiveert ons het beste te leveren. Als je twijfelt, lees dan dit:

DokterOnline

Dokteronline

Ik werk inmiddels al een jaar intensief samen met Mandad om ons e-mailkanaal te verbeteren en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Het contact en de terugkoppeling zijn altijd snel en ze hebben veel technische kennis waardoor hun antwoorden ook volledig zijn. Ze denken graag mee of hetgeen dat je wilt nog efficiënter kan voor de beste resultaten. Wat voor mij het grootste verschil is met Mandad en andere bureaus waarmee ik heb gewerkt is dat je het gevoel hebt van een extra collega.

Manou - Senior E-mailmarketeer

Semwerkt

Semwerkt

Voor een gezamenlijke klant zijn MandAd e-mailmarketing en Semwerkt de samenwerking aangegaan, welke heel erg fijn en soepel verloopt. We maken duidelijke afspraken en de communicatie is altijd helder. In onze wekelijkse meetings spreken we alle actiepunten door, zodat we continu scherp blijven en op de hoogte zijn van elkaar. Dit leidt tot mooie resultaten

Melissa - Team Lead SEO

Livis

Livis

Wij werken inmiddels ruim 2 jaar met Mandad e-mailmarketing. In deze tijd hebben wij een fijne werkrelatie opgebouwd.
De samenwerking voelt als die met je directe collega’s. Naast dat ze afspraken nakomen, zetten ze extra stappen door mee te denken en aan te vullen waar nodig, wat het hele werkproces ten goede komt!

Simone - COO

Longfonds

Longfonds

Mandad e-mailmarkting denkt graag mee in de projecten en zoeken goed de balans tussen de ‘moetjes’ en de ‘nice-to-haves’. Ze zijn flexibel in hun inzet, denken in oplossingen en kunnen bijspringen wanneer er extra capaciteit vanuit onze organisatie nodig is. Geen klus is te groot of te klein voor ze. Door hun persoonlijke benadering in de communicatie en het snel kunnen schakelen heb ik in MandAd e-mailmarketing een betrouwbare partner gevonden in de ondersteuning in onze e-mailmarketing. 

Mark - Online marketeer

500+ projecten voor partners en opdrachtgevers

Dierenbescherming
CameraNU
smnp
francecomfort
Spieren voor Spieren
Livis
HvA
BBT
Arvato
WorldAnimalProtection
Topa
DokterOnline
Laco
Mercedes
Jantje Beton
Vereniging-Rembrandt
BrandNewDay
HU
Impress
Reuma Nederland
Veneta
Vrije Academie
naupar
EagleScience
UvA
Ronald McDonald Kinderfonds
grandoptical
KVK
Longfonds
eyewish
ON

Heb je vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Wat is emailmarketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je wilt bestaande klanten betrokken houden en je wilt nieuwe mensen bereiken en aanzetten tot actie. Je leidt ze met e-mailmarketing naar je website of zorgt bijvoorbeeld dat ze je bellen of mailen.

Met e-mailmarketing benader je een lezer persoonlijk met relevante berichten. Daardoor heeft de ontvanger niet het gevoel een doelgroep te zijn, maar het gevoel dat je persoonlijk met hen communiceert.

Potentiële klanten leren jou en je bedrijf op deze manier beter kennen en de relatie met je bestaande klanten wordt verstevigd met behulp van goed opgestelde en mooi ogende e-mails.

Voor meer info over e-mail marketing, neem contact met ons op.

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

We e-mailen wat af. Als het onderwerp uitdagend genoeg is, lees je ze graag. E-mail noemen we daarom een effectief communicatiekanaal. De kans dat je mensen bereikt met e-mail is heel groot.

Als krachtig communicatie- en marketingmiddel ben je direct in contact met je klanten of potentiële klanten en heb je de kans ze bij je organisatie te betrekken of betrokken te houden.

Wat heb je nodig om e-mailmarketing automation te implementeren?

Hiervoor bedenk je een campagneflow en tegelijkertijd bepaal je de juiste triggers.
Een trigger is een moment waarop of waarna je een e-mail verzendt. Met een campagneflow zorg je voor een regelmatige verzending van e-mails. De opvolgende e-mails kunnen relevant zijn voor elkaar, of ze kunnen naar elkaar verwijzen. Het hangt af van jouw klanten of potentiële klanten waarop je een campagneflow baseert. Hierbij kunnen wij je helpen, vraag ons gerust!

Verder heb je natuurlijk hele goede content nodig om je lezers uit te dagen en betrokken te houden. Data van je (potentiële) klanten en hun consent dat je hen mails mag sturen, zijn ook noodzakelijk. Tenslotte heb je goede marketing automation software nodig, zoals Deployteq.

Wat zijn voordelen van e-mailmarketing?

(Bijna) iedereen heeft een e-mailinbox en -adres. Je kunt dus veel mensen bereiken.

E-mail is nog altijd heel populair en de verwachting is niet dat de populariteit van e-mail snel zal afnemen voor zakelijke gebruikers.

Je kunt een e-mail op een eenvoudige manier personaliseren en aanpassen aan de ontvanger(s).

De kosten zijn laag als je een e-mail naar grote groepen verzendt. Er komen geen enveloppen, drukwerk of postzegels meer aan te pas, terwijl je met een e-mailtemplate wel een herkenbare uitstraling houdt. Je bespaart tijd en kosten. Dat wil jij ook toch?

Wat is Deployteq?

Deployteq is een krachtig en veelzijdig e-mailmarketingplatform dat jou helpt bij het ontwerpen, verzenden en analyseren van effectieve e-mailcampagnes. Met Deployteq kun je gepersonaliseerde en gerichte e-mails verzenden om klantbetrokkenheid en conversies te stimuleren en je merkbekendheid te vergroten.