E-mail template volledig geautomatiseerd?

Toe aan een nieuw e-mail template? Wij ontwikkelen in een korte tijd een nieuw e-mail template die haarfijn op je huisstijl aansluit! Van ronde buttons tot een afbeelding over de volledige breedte. Of wil je de volgende stap in e-mailmarketing maken en zijn jullie toe aan personalisatie in de e-mail? Dan maken wij de template zo dat de content automatisch gevuld wordt op basis van de voorkeuren de ontvanger van de e-mail. Ook is het geen enkel probleem om één e-mail template in meerdere brands te gebruiken, we kunnen per brand een aparte huisstijl inrichten terwijl het skelet van het e-mail template hetzelfde blijft voor alle brands.

Gepersonaliseerde content in de e-mail automatisch vullen op basis van ID

Hieronder een voorbeeld van een e-mail template die wij voor FranceComfort hebben gemaakt versus de oude e-mail template:

Before After
iPads Pro

Waarom een e-mail template?

Interactieve objecten

Met een Image Gallery, Slider of Carrousel object kun je meerdere afbeeldingen in je e-mail tonen doordat de verschillende afbeeldingen automatisch voorbij glijden. Het voordeel hiervan is dat je e-mail niet extreem lang wordt en daardoor goed leesbaar blijft. De Image Gallery, Slider en Carrousel worden niet in alle e-mailclients ondersteunt, voor de clients waar het niet in ondersteund wordt zullen we een fallback instellen.

Video

Wist je dat het opnemen van een video in je e-mail kan leiden tot een verhoging van je CTR met wel 8%. Dit zou voor iedere marketeer een goeie reden moeten zijn om een video object toe te voegen aan het template.

blank

Hamburger menu

Menu's worden vaak weergegeven als een horizontale balk met alle links op een rij. Op mobiel is dit moeilijk te lezen en daarom kan je de links onder elkaar tonen, maar dat betekend wel dat de bovenkant van je mail alleen maar uit links bestaat. Dit is eventueel op te lossen met een hamburger.

Tool tip

De tooltip kan een zeer nuttig element en interactief object zijn voor het tonen van extra content zonder dat het ten koste gaat van de lengte van de e-mail. 

Parallax

Met het Parallax (scroll) effect zorg je ervoor de lezer de 8 seconde regel ruimschoots zal overtreffen.

blank

Timer

Urgentie toevoegen aan je e-mail om je conversie te verhogen? Dit kan door een countdown timer toe te voegen aan je template, hiermee prikkel je de klant om actie te ondernemen.

blank

Product Gallery

De product gallery is ideaal om meerdere producten te tonen die o.a. in meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Interesse in e-mailtemplate? Neem direct contact op!

033 - 7211311

Email info@mandad.nl

popup.png

Stay Updated !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.