Deployteq Logo - Resell Partner (white - light blue)

Wat is Deployteq?

Deployteq is een van de meest complete online marketingplatformen in de markt. Het beschikt over een eenvoudig te gebruiken en flexibel drag & drop-systeem waarmee je op een makkelijke manier complexe marketingcampagnes bouwt en de meest effectieve gepersonaliseerde e-mails verstuurt.

Deployteq biedt veel apps, functies en extensies waarmee je inzicht krijgt in het gedrag van je klant. Je kunt zelfs klantinteractie met jouw mailings op individueel niveau bekijken en hier gericht op inspelen. Als je de effectiviteit van je campagnes wilt maximaliseren, kies je voor Deployteq.

MandAd is dé Deployteq specialist die je nodig hebt om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Direct Contact?

Waarom Deployteq?

Perfecte omnichannel klantervaringen via e-mail, mobile app, sms, landingspagina’s, social media, print en meer

Met de flexibele drag & drop functies klik je makkelijk en snel complexe customer journeys in elkaar

Creëer volledig gepersonaliseerde content met behulp van gedetailleerde klantsegmenten in het platform

De support engineers van onze in-house helpdesk hebben diepgaande kennis van Deployteq en staan de hele week voor je klaar

Met de ingebouwde Deploy Store kun je heel gemakkelijk zelfstandig uitgebreide functionaliteiten toevoegen

Uitgebreide testmogelijkheden voor optimale resultaten van je campagnes voor elke doelgroep

Met de realtime dashboards kun je het succes van je campagnes live volgen en op het juiste moment bijsturen

Met een deliverability van 99,77% staat Deployteq garant voor een uitstekende reputatie onder Internet Service Providers

Naadloze integraties met externe platformen en social kanalen

Eerste tool in Europa die Google’s dynamische en interactieve AMP e-mails ondersteunt

Zeer kostenefficiënt in vergelijking tot andere platforms en heeft een implementatietijd van slechts een paar dagen

Deployteq: hét
e-mailmarketingplatform voor jou!

Deployteq is het meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve e-mailmarketingplatform van Nederland. Met e-mailmarketing zorg je voor een succesvolle marketingstrategie.

Deployteq maakt het supereenvoudig jouw campagnes te personaliseren voor jouw klanten en potentiële klanten.
Wil je weten hoe gemakkelijk het in jouw situatie is om een e-mailmarketingcampagne op te zetten? Ben jij benieuwd naar de voordelen van het e-mailmarketingplatform Deployteq en hoe je dat kunt inzetten voor jouw campagne? Neem dan snel contact op!

Deployteq integrations
Deployteq integrations

Geautomatiseerde e-mailmarketingcampagnes opzetten, analyseren en optimaliseren

Deployteq heeft veel apps, functies en extensies waarmee je meer inzicht krijgt in het gedrag van je klant. Dat klinkt allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet. Met de Deployteq-store is het makkelijk om alle tools te koppelen en deze volledig op elkaar af te stemmen. Zo houd je overzicht, met één druk op de knop.

Als je maximale conversie wilt en in contact wilt blijven met je bestaande klanten, dan kies je ervoor om met Deployteq te werken voor je e-mailmarketingcampagne.

Klanten

Deployteq is in wezen je dataspecialist. Je hoeft niemand in te huren, want de software is heel gemakkelijk in het gebruik. Deze geautomatiseerde specialist, zorgt ervoor dat jij, als marketeer, alle data in handen hebt, om goed te kunnen inspelen op de vragen en behoeftes van je (potentiële) klanten.

Online marketing is datagedreven. Dat wil zeggen dat je in analyses kunt zien hoeveel mensen wat willen, waar ze op zoeken en waar ze op doorklikken. Het succes van een e-mailmarketingcampagne wordt daardoor in cijfers uitgedrukt.

Deployteq maakt een 360 graden klantenkaart mogelijk. Dit wil zeggen dat er uit meerdere bronnen data verzameld wordt. Data die jij kunt gebruiken om je (potentiële) klant te leren kennen. Als marketeer kun je campagnes aan elkaar koppelen, zoals een facebook leadcampagne en een e-mailmarketingcampagne. Dit koppel je ook aan het klantprofiel. Het profiel wordt gevuld met data uit verschillende bronnen, dit heet ook wel multi-source.

mandad klanten

Profiel

De ontwikkelaars van Deployteq zijn op de hoogte van de behoefte aan data van elke klant. Met de gebruiksvriendelijke profieleneditor kan je met een eenvoudige drag & drop-optie een uitgebreid klantprofiel samenstellen.

Je sorteert klantprofielen gemakkelijk op behoefte en interessegebied, of op grootte van bedrijf of bedrijfsactiviteit. Zo selecteer je naar welke adressen je een bulk-nieuwsbrief verstuurt bijvoorbeeld.

In de onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een nieuwsbriefprofiel.

Hier selecteren we de klanten met opt-in voor een bepaald e-mail-abonnement, waarna we checken of de klant inderdaad mailbaar is:

Deployteq profiel
deployteq datamodel

Datamodel

Wil je meer data in Deployteq opslaan dan alleen de N.A.W.- gegevens of bijvoorbeeld gegevens over eerdere orders en bestellingen? Een datamodel biedt uitkomst. Om dat goed in te richten, zorg je ervoor dat je eerst je volledige database uitwerkt. Je verzamelt zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk (potentiële) klanten.

De volgende stap is in kaart te brengen wat relevant is voor je campagne met Deployteq. Belangrijk voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Advies nodig? Neem dan contact op en wij informeren je over het datamodel en hoe dit in te zetten voor jouw effectieve marketingcampagne.

Drag & Drop template

De dynamische drag & droptemplate in Deployteq zorgt ervoor dat iedereen zonder HTML-kennis volledig dynamische e-mailmarketingcampagnes kan opbouwen. Met een dynamische mail maak jij je campagne persoonlijk voor elke ontvanger. Wij maken de templates op zo’n manier, dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent met het opzetten van een dynamische e-mail.

Ook is het mogelijk in Deployteq om de template te koppelen aan de RSS feed. Hiermee kan je d.m.v. een ID bepaalde content tonen in de e-mail. Hierdoor kan je met 5 ID’s een e-mail opzetten.

E-mail template
Deployteq campaign designer

Campaign Designer

De functionaliteit “Campaign designer” in Deployteq zorgt ervoor dat je gemakkelijk goed afgestemde marketing- en e-mailcampagnes kunt opstellen. Van het opzetten van een verjaardagscampagne tot een volledige customer life cycle.

Ook hier werk je weer heel gemakkelijk met drag & drop en sleep je een campagne met 3 objecten in elkaar, zonder controle te verliezen over de volledige marketingcampagne. Je houdt oog voor de content, de ontvanger, maar ook de timing van je e-mails.

Het dagelijks of jaarlijks herhalen van campagnes kan in Campaign Designer met 2 klikken worden ingesteld. De database in Deployteq kun je eenvoudig synchroniseren met jouw CRM-pakket.

Besteed je het toch liever uit? Bij MandAd zijn we Deployteq-specialist en helpen we je graag op weg of nemen we je de hele e-mailmarketing uit handen.

500+ projecten voor partners en opdrachtgevers

WorldAnimalProtection
BrandNewDay
UvA
HU
smnp
Livis
Laco
EagleScience
Vrije Academie
Reuma Nederland
Mercedes
Topa
KVK
Arvato
Veneta
francecomfort
Ronald McDonald Kinderfonds
Longfonds
Vereniging-Rembrandt
ON
BBT
Impress
naupar
Dierenbescherming
DokterOnline
Jantje Beton
HvA
eyewish
CameraNU
grandoptical
Spieren voor Spieren

Heb je vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Wat is emailmarketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je wilt bestaande klanten betrokken houden en je wilt nieuwe mensen bereiken en aanzetten tot actie. Je leidt ze met e-mailmarketing naar je website of zorgt bijvoorbeeld dat ze je bellen of mailen.

Met e-mailmarketing benader je een lezer persoonlijk met relevante berichten. Daardoor heeft de ontvanger niet het gevoel een doelgroep te zijn, maar het gevoel dat je persoonlijk met hen communiceert.

Potentiële klanten leren jou en je bedrijf op deze manier beter kennen en de relatie met je bestaande klanten wordt verstevigd met behulp van goed opgestelde en mooi ogende e-mails.

Voor meer info over e-mail marketing, neem contact met ons op.

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

We e-mailen wat af. Als het onderwerp uitdagend genoeg is, lees je ze graag. E-mail noemen we daarom een effectief communicatiekanaal. De kans dat je mensen bereikt met e-mail is heel groot.

Als krachtig communicatie- en marketingmiddel ben je direct in contact met je klanten of potentiële klanten en heb je de kans ze bij je organisatie te betrekken of betrokken te houden.

Wat heb je nodig om e-mailmarketing automation te implementeren?

Hiervoor bedenk je een campagneflow en tegelijkertijd bepaal je de juiste triggers.
Een trigger is een moment waarop of waarna je een e-mail verzendt. Met een campagneflow zorg je voor een regelmatige verzending van e-mails. De opvolgende e-mails kunnen relevant zijn voor elkaar, of ze kunnen naar elkaar verwijzen. Het hangt af van jouw klanten of potentiële klanten waarop je een campagneflow baseert. Hierbij kunnen wij je helpen, vraag ons gerust!

Verder heb je natuurlijk hele goede content nodig om je lezers uit te dagen en betrokken te houden. Data van je (potentiële) klanten en hun consent dat je hen mails mag sturen, zijn ook noodzakelijk. Tenslotte heb je goede marketing automation software nodig, zoals Deployteq.

Wat zijn voordelen van e-mailmarketing?

(Bijna) iedereen heeft een e-mailinbox en -adres. Je kunt dus veel mensen bereiken.

E-mail is nog altijd heel populair en de verwachting is niet dat de populariteit van e-mail snel zal afnemen voor zakelijke gebruikers.

Je kunt een e-mail op een eenvoudige manier personaliseren en aanpassen aan de ontvanger(s).

De kosten zijn laag als je een e-mail naar grote groepen verzendt. Er komen geen enveloppen, drukwerk of postzegels meer aan te pas, terwijl je met een e-mailtemplate wel een herkenbare uitstraling houdt. Je bespaart tijd en kosten. Dat wil jij ook toch?

Wat is Deployteq?

Deployteq is een krachtig en veelzijdig e-mailmarketingplatform dat jou helpt bij het ontwerpen, verzenden en analyseren van effectieve e-mailcampagnes. Met Deployteq kun je gepersonaliseerde en gerichte e-mails verzenden om klantbetrokkenheid en conversies te stimuleren en je merkbekendheid te vergroten.