CanopyDeploy

 

CanopyDeploy: hét e-mailmarketing platform voor jou!

 

E-mailmarketing is een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle marketingstrategie. Vaak wordt er te eenvoudig over gedacht, je hebt een database met een opt-in importeert het knutselt een e-mail in elkaar en bam, goede conversie! Helaas blijkt uit ervaring dat niet zo makkelijk gaat. Daarom is CanopyDeploy de oplossing! CanopyDeploy laat het gehele e-mailmarketing (omnichannel) proces een stuk soepeler laat verlopen!

 

CanopyDeploy is de meest gebruiksvriendelijke e-mailmarketing platform van Nederland. Met CanopyDeploy is het zeer eenvoudig campagnes volledig te personaliseren voor jouw doelgroep. Daarnaast is de volgende stap automatiseren en daar is CanopyDeploy zeer geschikt. Minimaal 3 campagne objecten heb je nodig om een geautomatiseerde verjaardag campagne te laten draaien.

Zou je meer willen weten van de functies en voordelen van het e-mailmarketing platform CanopyDeploy? Neem dan snel contact op!

Geautomatiseerde e-mailmarketing campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren

De meest gebruiksvriendelijke e-mailmarketing platform van Nederland durven wij met zekerheid CanopyDeploy te noemen, CanopyDeploy heeft veel apps, functies en extensies waarmee je meer inzicht krijgt in het gedrag van je. Van leads generen tot een 360 graden profiel van je klant. Met de CanopyDeploy store is het makkelijk om alle tools te koppelen en deze volledig op elkaar af te stemmen. Met CanopyDeploy houd je altijd contact met jouw doelgroep en behaal je de maximale conversie.

Klanten

CanopyDeploy zorgt ervoor dat de data naar de marketeer wordt gebracht zonder een data specialist nodig te hebben, aangezien online marketing de laatste jaren steeds meer data gedreven geworden, het succes van een e-mailmarketing campagne moet in cijfers worden uitgedrukt.

Doordat CanopyDeploy een 360 graden klantenkaart mogelijk maakt is het makkelijk voor de marketeer om bijvoorbeeld een facebook lead campagne te koppelen aan de klantprofiel. Indien de klantprofiel volledig gevuld en gekoppeld zal zijn heb je de mogelijkheid om klanten op meer dan 5 manieren te benaderen.

Profiel

De behoefte van elke klant is voor de ontwikkelaars van CanopyDeploy duidelijk. Met de zeer gebruiksvriendelijke profielen editor kan je met een simpele drag & drop functionaliteit een uitgebreid profiel samenstellen. Hierdoor kan je een simpel profiel samen stellen voor een bulk nieuwsbrief. In de onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een nieuwsbrief profiel. Hier selecteren we de klanten met opt-in voor een bepaald e-mail abonnement, daarna checken we of deze klant mailbaar is en ontdubbelen we de records.

Clang Clang profiel 1

 

Datamodel

Wil je meer data in CanopyDeploy opslaan dan alleen de n.a.w. gegevens of bijvoorbeeld order gegevens? Dan raden wij aan om het datamodel te gebruiken.Dit blijft het spannendste gedeelte van CanopyDeploy, om dit goed in te richten raden wij aan om eerst de volledige database uit te werken. Daarna is de volgende stap om in kaart te brengen wat relevant kan zijn voor CanopyDeploy, nu maar vooral in de toekomst. Mocht je hier advies bij nodig hebben neem dan vooral contact op en wij komen vrijblijvend langs om te sparren over het datamodel.

Drag & Drop template

De dynamische drag & drop template zorgt ervoor dat iedereen zonder HTML-kennis volledig dynamische mailings kunt opbouwen. Wij maken de template objecten zo klaar zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent met het opzetten van een dynamische mail. Ook is het mogelijk in CanopyDeploy om de template te koppelen aan de RSS feed. Hiermee kan je d.m.v. een ID bepaalde content kan tonen in de e-mail. Hierdoor kan je met 5 ID’s een e-mail opzetten.

Campaign Designer

De functionaliteit Campaign designer in CanopyDeploy zorgt ervoor dat je gemakkelijk passende marketing- en e-mailcampagnes op kunt stellen. Van het opzetten van een verjaardags campagne tot een volledige customer life cycle, dit alles in de campaign designer mogelijk.

Met de drag & drop functie kun je een campagne met 3 objecten in elkaar slepen en houd je de controle over de volledige campagne: de boodschap, de ontvanger, maar ook de timing van je e-mails. Het dagelijkse of jaarlijks herhalen van campagnes kan met 2 klikken worden ingesteld. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld de database synchroniseren met jullie CRM pakket.

popup.png

Stay Updated !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.