Ontdek de kracht van AI in e-mailmarketing

Artificial intelligence (AI) veroorzaakt een revolutie in e-mailmarketing, gebruik AI als een assistent door een automatische koppeling met jouw ESP.

Door het gebruik van geavanceerde technieken zoals machine learning en voorspellende analyse, kan AI e-mailcampagnes optimaliseren, personaliseren en automatiseren op een niveau dat voorheen onmogelijk was. Dit resulteert in een hogere klantbetrokkenheid en conversie door gerichtere en relevantere content.

logoai

AI mogelijkheden in e-mail

AI-geoptimaliseerde e-mailcampagnes

AI-geoptimaliseerde e-mailcampagnes benutten Artificial Intelligence om personalisatie, segmentatie en automatisering te verbeteren. Hierdoor worden open- en klikratio’s verhoogd, effectievere onderwerpregels gegenereerd en klantbetrokkenheid gestimuleerd. AI draagt bij aan gerichtere en succesvollere e-mailmarketingstrategieën.

E-mailmarketing personalisatie met AI

E-mailmarketing personalisatie met AI maakt gebruik van Artificial Intelligence om unieke en relevante content voor elke ontvanger te creëren. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring, verhoogt klantbetrokkenheid en verbetert conversieratio’s. AI helpt marketeers bij het effectief segmenteren en afstemmen van e-mailcampagnes op individuele voorkeuren en gedrag.

AI gebruiken in jouw strategie

Artificial Intelligence speelt een belangrijke rol in e-mailstrategieën door het bieden van inzichten en tools om marketingcampagnes te optimaliseren en klant betrokkenheid te verhogen. Met AI kunnen e-mailstrategieën worden aangepast op basis van gedragspatronen, interesses en andere gegevens van de ontvanger. Hierdoor kunnen marketeers gerichte en persoonlijke e-mails versturen die beter aansluiten bij de behoeften van de ontvanger. 

Conversie verhogen d.m.v. AI

Conversieverhogende AI voor e-mails helpt marketeers bij het verbeteren van conversieratio’s door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie. AI-technieken zoals machine learning en voorspellende analyse helpen bij het identificeren van klantgedrag en het aanpassen van de e-mailcontent om de conversie te verhogen. Dit leidt tot een verhoogde klanttevredenheid en ROI voor bedrijven.

AI-visual

Personalised automated e-mail

Ons geautomatiseerde AI-campagnesysteem stelt klanten in staat om hun vakantie samen te stellen door middel van een quiz. Op basis van de door de klant verstrekte data, creëren wij automatisch gepersonaliseerde e-mails die aansluiten bij hun selectie.

Data

Data verrijking vanuit de quiz, klanten stellen hun favoriete vakantie samen. De data van de klant slaan wij op in Deployteq, met deze data kunnen we uiteindelijk gepersonaliseerde mails maken.

 

AI-visual-2
Visual-AI-3

Personalised AI prompt

Door de data te combineren met het prompt template, creëren wij een personalised AI prompt. Met deze prompt halen wij de content, subject line, pre-header & CTA uit ChatGPT met een automatische koppeling tussen Deployteq & ChatGPT. 

Personalised automated e-mail

Uiteindelijk genereren wij een gepersonaliseerde mail o.b.v. de data, zonder dat wij zelf aan de knoppen hoeven zitten. Dit scheelt enorm veel tijd & (geld).

Visual-AI-4

Wat kan je met AI voor e-mail?

Subject line generator

Genereer overtuigende onderwerpsregels met bijpassende preheaders.

Content creatie

Genereer automatisch content o.b.v. data.

Laat AI jou helpen met code

Niet zoveel kennis van code? Laat AI jou helpen als een assistent.

CTA generator

Creëer krachtige buttons.

Tekst herschrijven

Heb jij al bestaande content? Laat de content herschrijven met verschillende schrijftechnieken.

Image generator

Laat AI afbeeldingen voor jou genereren o.b.v. jouw input.