6 effectieve Deployteq tips

In de wereld van e-mailmarketing is het essentieel om de juiste tools en strategieën te gebruiken om je campagnes effectief te laten verlopen. Deployteq is een krachtige e-mailmarketingtool die je kan helpen om je e-mailcampagnes naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een doorgewinterde e-mailmarketeer bent of net begint, hier zijn 6 effectieve tips om het beste uit Deployteq te halen.

In deze whitepaper delen we zes essentiële tips om het maximale uit Deployteq te halen:

  • Custom campagne object: Leer hoe je aangepaste campagneobjecten kunt creëren en inzetten om je campagnes efficiënter in te richten.
  • Mail druk verlagen: Indien records in een bepaalde fase zitten van hun customer journey is het soms wenselijk dat specifieke records tijdelijk geen nieuwsbrieven of andere campagne mails ontvangen.
  • Efficiënt testen: Leer hoe je efficiënt kunt testen met live data.
  • Voorkom de meest gemaakte fout: We delen inzichten over de meeste gemaakte fout bij het aanmaken van campagnes.
  • Geen dubbele records meer: Ontdek hoe je met Deployteq dubbele records kunt voorkomen en een schonere en beter beheerde database kunt behouden.
  • Deliverability: Begrijp het belang van e-mail deliverability en hoe Deployteq je kan helpen om ervoor te zorgen dat je berichten de inbox van je ontvangers bereiken, in plaats van in de spamfolder te belanden.

E-mailmarketing moeilijk? Nee hoor!

Als Deployteq experts, staan we klaar om jouw e-mailmarketing makkelijker te maken.

Sven Hagenouw
6 effectieve tips voor Deployteq
Haal alles uit jouw e-mailmarketing

Gerelateerde blogs

Heb je vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Wat is emailmarketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Je wilt bestaande klanten betrokken houden en je wilt nieuwe mensen bereiken en aanzetten tot actie. Je leidt ze met e-mailmarketing naar je website of zorgt bijvoorbeeld dat ze je bellen of mailen.

Met e-mailmarketing benader je een lezer persoonlijk met relevante berichten. Daardoor heeft de ontvanger niet het gevoel een doelgroep te zijn, maar het gevoel dat je persoonlijk met hen communiceert.

Potentiële klanten leren jou en je bedrijf op deze manier beter kennen en de relatie met je bestaande klanten wordt verstevigd met behulp van goed opgestelde en mooi ogende e-mails.

Voor meer info over e-mail marketing, neem contact met ons op.

Waarom is e-mailmarketing belangrijk?

We e-mailen wat af. Als het onderwerp uitdagend genoeg is, lees je ze graag. E-mail noemen we daarom een effectief communicatiekanaal. De kans dat je mensen bereikt met e-mail is heel groot.

Als krachtig communicatie- en marketingmiddel ben je direct in contact met je klanten of potentiële klanten en heb je de kans ze bij je organisatie te betrekken of betrokken te houden.

Wat heb je nodig om e-mailmarketing automation te implementeren?

Hiervoor bedenk je een campagneflow en tegelijkertijd bepaal je de juiste triggers.
Een trigger is een moment waarop of waarna je een e-mail verzendt. Met een campagneflow zorg je voor een regelmatige verzending van e-mails. De opvolgende e-mails kunnen relevant zijn voor elkaar, of ze kunnen naar elkaar verwijzen. Het hangt af van jouw klanten of potentiële klanten waarop je een campagneflow baseert. Hierbij kunnen wij je helpen, vraag ons gerust!

Verder heb je natuurlijk hele goede content nodig om je lezers uit te dagen en betrokken te houden. Data van je (potentiële) klanten en hun consent dat je hen mails mag sturen, zijn ook noodzakelijk. Tenslotte heb je goede marketing automation software nodig, zoals Deployteq.

Wat zijn voordelen van e-mailmarketing?

(Bijna) iedereen heeft een e-mailinbox en -adres. Je kunt dus veel mensen bereiken.

E-mail is nog altijd heel populair en de verwachting is niet dat de populariteit van e-mail snel zal afnemen voor zakelijke gebruikers.

Je kunt een e-mail op een eenvoudige manier personaliseren en aanpassen aan de ontvanger(s).

De kosten zijn laag als je een e-mail naar grote groepen verzendt. Er komen geen enveloppen, drukwerk of postzegels meer aan te pas, terwijl je met een e-mailtemplate wel een herkenbare uitstraling houdt. Je bespaart tijd en kosten. Dat wil jij ook toch?

Wat is Deployteq?

Deployteq is een krachtig en veelzijdig e-mailmarketingplatform dat jou helpt bij het ontwerpen, verzenden en analyseren van effectieve e-mailcampagnes. Met Deployteq kun je gepersonaliseerde en gerichte e-mails verzenden om klantbetrokkenheid en conversies te stimuleren en je merkbekendheid te vergroten.